Të rejat e fundit

VATIKANI NJË HAP DREJT NJOHJES

  Emanuel Demaj anëtar i bordit të IAMN-së për marrëdhënie me Vatikanin në një intervistë për televizionin publik të Kosovës, e ka quajtur si shumë të rëndësishme vendimin e Vatikanit për kishën e Kosovës, e cila nga Administratura Apostolike, tani do të jetë Ipeshkvi...

Statuti

STATUTI I INSTITUTI PËR AFIRMIMIN E MARRDHËNIEVE NDËRETNIKE Promovimi i programeve cilësoer dhe gjithëpërfshirës, të bazuar në drejtësi, barazi dhe respekt për diversitetin, që i kontribuon afrimit të marrëdhënieve ndëretnike. Ky statut do të qeverisë shoqatën...

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!